Smovseriet

REN LÆKKERHED

Franchise

 • Hos Boutique Bagom i Assens, bestræber vi os på det skal være en anderledes og lækker fornøjelse at handle. Derfor passer Smovseriets produkter så godt i vores butik. Altid super service, hurtig levering og de skønneste produkter, som tilmed altid er i lækker og indbydende indpakning som ser godt og indbydende ud når vi laver gavekurve. Er specielt begejstret for Sal Ibiza serien i den skønne grønne farve som er en fryd for øjet i enhver gavekurv.

   

   

  Boutique Bagom, Assens

 • "Lækre varer- fedt design, rigtigt gode kvalitetsspecialiteter, som passer vildt godt til butikkens koncept og god og personlig service samt hurtig levering. Den tyrkise serie fra Sal De Ibiza lyser godt op med det fede design og den friske farve i et mørkt hjørne. - Det ses og det sælger!!
  Vi har kunder som allerede er blevet afhængige af den lækre olivenolie med citron fra La Chinata! Vi arbejder på at gøre flere afhængige både af den og af alle de andre lækre produkter som vi kan få fra Smovseriet. Vi nyder i den grad at bruge de fine specialiteter i vores gavekurve, som vores kunder er meget glade for."

  Frøken Mørk, Tommerup

 • "Det vigtigste for os er at kvalitet og design hænger sammen. Lækre produkter, der taler til dine øjne og senere dine smagsløg er alfa omega for Smovseriet. Vi vil ikke nøjes - så hellere lidt mindre men virkelig godt. Vi vil kun sælge Ren lækkerhed."

  Smovseriet

 • Smovseriet tager ansvar samtidig med at vi vækster. Det er meget vigtigt for os, at vores ansatte samt franchisetagere føler sig motiverede og klædt på til de udfordringer man møder som selvstændig butiksejer. Vi tager hensyn og vi påtager os et socialt ansvar i form af, at vi håndplukker vores leverandører, samt sikrer os, at de gør det samme.

  Smovseriet